Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra centr com


 • 13/03/2022 в 15:12 ТС   Vobem (Администратор)
  28 сделок
  480 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 13/03/2022 в 20:17 Sogyfata
  12 сделок
  74 лайк
  Консултация при Hydra - Hydra

  Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Моля, преди това се обадете предваритено на номер. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.

  Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Често близките сайта на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която фейковые те извършват.

  В момента фейк са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Кога, къде, как да си плащам данъците?

 • 14/03/2022 в 10:31 Iwivetow
  6 сделок
  56 лайк
  искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Всичко това правим само с твоето съгласие. По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ.
  Как Зайти На Гидру - Как Зайти На Гидру Через Тор Браузер
 • 14/03/2022 в 15:36 Otadyj
  8 сделок
  81 лайк
  Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Натоварващи и трудни житейски ситуации могат да сполетят всеки.
 • 15/03/2022 в 00:45 Taxaben
  TA
  4 сделок
  89 лайк
  Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ). Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия.
 • 15/03/2022 в 10:55 Amydu
  4 сделок
  80 лайк
  Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка.
 • 15/03/2022 в 14:59 Icekywe
  19 сделок
  57 лайк
  Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки.
 • 16/03/2022 в 02:10 Voxep
  VO
  0 сделок
  31 лайк
  Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка.